fbpx

Keukenlades vervangen

KEUKENLADES VERVANGEN

Naast keukenkastjes kijken wij ook naar alle lades. Niks geeft een lekkerder gevoel dan een soepel lopende keukenlade. Klemt jouw keukenlade of gaat hij wat stroever open? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vervangen jouw keukenlades helemaal op maat, in de door jou gewenste kleur en indeling. Wij zorgen ervoor dat alles binnen 1 dag weer perfect werkt!

Keukenlades op maat

Wij horen vaak van klanten dat hun lades klemmen of dat de geleider kapot is waardoor de lade niet meer goed sluit. Dan schieten wij graag te hulp!

Het kan ook zijn dat je helemaal bent uitgekeken op de huidige kleur van je keukenlades of dat er door veelvuldig gebruik beschadigingen zijn ontstaan. Dan vervangen wij jouw keukenlades graag naar de keuze die jij wilt! Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden met wat betreft keukenlades vervangen: van normale keukenlades tot aan luxe elektrische lades. Verder zijn er verschillende opties met betrekking tot het materiaal van de keukenla.

Naast keukenlades kunnen wij jouw keukendeurtjes in precies dezelfde kleur vervangen. Zo heeft je keuken een geheel nieuwe uitstraling, zonder een nieuwe keuken te hoeven kopen.

Keukenlade kapot of sluit niet goed

Behalve dat we het frontje van de lade vervangen, vervangen wij ook de rail systemen zodat de lade weer soepel loopt. Verder is het mogelijk om ladesystemen met demping te monteren (softclose techniek) zodat de lades niet dichtklappen. Naast het vervangen van de keukenlades, schilderen we ook de binnenkant en denken we mee over de ideale opbergruimte. Dit voorkomt een hoop frustratie over keukenmateriaal dat niet netjes opgeborgen kan worden.

Jouw keukenlades laten vervangen?

Ben je toe aan nieuwe keukenlades voor jouw keuken? Neem contact met ons op!

Hoe gaat het vervangen van de keukenlades in zijn werk?

Wanneer je contact met ons opneemt plannen wij een geheel gratis en vrijblijvend gesprek met je in. Wij komen langs om te kijken naar de mogelijkheden binnen jouw keuken. Als er een duidelijk beeld is van wat we gaan renoveren of vervangen, meten wij de keuken en de keukenlades op. Zo zijn jouw nieuwe keukenlades helemaal op maat voor jou gemaakt én in de kleur die jij wilt!

Binnen 1 dag zitten jouw nieuwe keukenlades er in!

keukenla vervangen

‘’Onze keukenlades zijn na 7 jaar aan vervanging toe. We hebben meteen gebruik gemaakt van de situatie door beter ingedeelde keukenlades aan te schaffen. Een top service!’’

Naast keukenlades hebben we nog veel meer mogelijkheden met betrekking tot keuken renovatie. Bekijk alle mogelijkheden op via onderstaande foto’s.

Vragen? Neem contact met ons op!