fbpx

Handgrepen vervangen

HANDGREPEN VERVANGEN

Wil jij nieuwe handgrepen aan je keukenfrontjes of keukenlades? Zijn jouw handgrepen beschadigd, laten ze los of zijn ze gewoon lelijk? Geef jouw keuken een nieuw uiterlijk door de handgrepen te vervangen. Dit geeft je keuken meteen een nieuwe look zonder al te veel moeite. Wij helpen jou graag bij het zoeken naar de ideale handgrepen voor bij je keukenfrontjes. Onze professionele monteurs vervangen de handgrepen zorgvuldig zodat de keukenkastjes niet beschadigd raken. Door een advies op maat helpen wij jou de perfecte handgrepen te zoeken die passen bij jouw keukenfrontjes.

Waarom handgrepen vervangen?

Vaak beschadigen de handgrepen of laten de handgrepen los als de keuken wat ouder is. Soms passen de handgrepen niet meer bij de rest van het interieur. Dan kun je ervoor kiezen om een ander materiaal of een andere kleur handgrepen te nemen.

Je kunt er ook voor kiezen om geheel nieuwe keukenfrontjes te nemen. Kijk hiervoor op onze pagina keukenfrontjes vervangen.

Welke keukengrepen zijn er voor keukenkastjes en laden?

Wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot het vervangen van de handgrepen? Wij vervangen handgrepen in alle verschillende soorten kleuren, maten en modellen. Alles is bij ons mogelijk! Van greeploze keukendeurtjes tot schuine grepen of zelfs ‘push to open’ keukendeurtjes. De meeste handgrepen zijn gemaakt van hout of rvs, maar er zijn ook mensen die kiezen voor ijzer of porselein. Dit is geheel afhankelijk van de stijl van je keuken.

Wat zijn de meest gekozen handgrepen?

  • Knop handgreep (rond, ovaal of vierkant)
  • Ringgreep
  • Komgreep
  • Kraanknop
  • Stanggreep
  • Keellijst
  • Greeplijst

Jouw handgrepen laten vervangen?

Ben je toe aan nieuwe handgrepen voor jouw keuken? Neem contact met ons op!

De nieuwste keuken handgrepen

Keukenfrontjesopmaat is op de hoogte van de nieuwste trends en de laatste innovaties op het gebied van keukenrenovaties. Onze adviseurs nemen je graag mee in de talloze mogelijkheden die jouw keuken te bieden heeft. Wanneer je contact met ons opneemt plannen wij een geheel gratis en vrijblijvend gesprek met je in. Wij komen langs om te kijken naar de mogelijkheden binnen jouw keuken. Wij meten jouw keuken helemaal op zodat jouw nieuwe handgrepen weer helemaal bij jouw keukenfrontjes passen.
handgrepen

“Na jaren dezelfde handgrepen te hebben gebruikt die los hingen er voor gekozen om de handgrepen te vervangen. Keukenfrontjesopmaat heeft helemaal aan mijn wensen voldaan.”

Naast handgrepen hebben we nog veel meer mogelijkheden met betrekking tot keuken renovatie. Bekijk alle mogelijkheden op via onderstaande foto’s.

Vragen? Neem contact met ons op!