fbpx

Keukenapparatuur vervangen

KEUKENAPPARATUUR VERVANGEN

Niet alleen toe aan een nieuwe look, maar ook aan een nieuwe vaatwasser, een nieuwe combi-oven of afzuigkap? Is jouw oude keukenapparatuur defect of toe aan vervanging? Kies er dan voor om jouw keukenapparatuur te laten vervangen. Met nieuwe keukenapparatuur zal je keuken er niet alleen mooier uit zien het verbruikt ook veel minder energie. Onze professionele monteurs zorgen ervoor dat het oude keukenapparatuur moeiteloos wordt gedemonteerd en helpen jou aan alle benodigde keukenapparatuur. Keukenfrontjesopmaat biedt een veelzijdig assortiment van diverse apparaten tegen gunstige tarieven.

Inbouwapparatuur keuken vervangen?

Vaak werkt het keukenapparatuur na een lange tijd niet meer. De vaatwasser is kapot, de oven werkt niet meer of je oude koelkast verbruikt te veel energie. Dan schiet Keukenfrontjesopmaat te hulp! Wij vervangen jouw keukenapparatuur zonder dat er aanpassingen moeten worden gedaan aan het keukenblad, de keukenfrontjes of de verlichting.

Ons keukenapparatuur gaat lang mee en je krijgt er garantie op!

Wij hebben een divers aanbod aan inbouwapparatuur. Je kunt bij ons terecht voor het vervangen of toevoegen van:

  • Koelkasten
  • Ovens
  • Vaatwassers
  • Magnetrons
  • Afzuigkappen
  • Inductiekookplaten
  • Fornuizen
  • Diepvriezen

Staat jouw gewenste keukenapparatuur er niet bij? Neem even contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Een groot voordeel voor jou! Je kunt zelf de apparatuur bij ons uitzoeken, maar het is ook mogelijk dat je ze zelf aanschaft en dat wij ze plaatsen! We zorgen er uiteraard ook voor dat je oude keuken apparatuur op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze wordt afgevoerd.

Jouw keukenapparatuur laten vervangen?

Ben je toe aan nieuwe keukenapparatuur voor jouw keuken? Neem contact met ons op!

Keukenapparatuur laten vervangen

Wanneer je contact met ons opneemt plannen wij een geheel gratis en vrijblijvend gesprek met je in. Wij komen langs om te kijken naar de mogelijkheden binnen jouw keuken.

Wij meten jouw keuken helemaal op en we zorgen ervoor dat jouw keukenapparatuur helemaal nieuw en klaar voor gebruik is. Heeft je keuken op dit moment bijvoorbeeld nog geen vaatwasser? Geen probleem wij zorgen ervoor dat jouw gerenoveerde keuken die wel heeft. Ook is het mogelijk om te kijken naar een andere indeling van je keuken en gewenste keukenapparatuur.

vervangen keukenapparatuur

“Mijn vaatwasser was kapot gegaan. Gelukkig hoefde ik niet langer met de hand af te wassen. Mijn nieuwe vaatwasser was binnen één dag vervangen. Top service!”

Naast keukenapparatuur hebben we nog veel meer mogelijkheden met betrekking tot keuken renovatie. Bekijk alle mogelijkheden op via onderstaande foto’s.

Vragen? Neem contact met ons op!