fbpx

Keukenblad vervangen

KEUKENBLAD VERVANGEN

Het keukenblad is een essentieel onderdeel van je keuken. Vaak gaat een aanrechtblad gemiddeld 15 jaar mee. Voldoet jouw keuken nog uitstekend, maar wil je je keukenblad vervangen om een stijlvollere uitstraling te creëren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Door een advies op maat helpen wij je op weg naar een nieuw aanrechtblad dat perfect bij jou en jouw keuken past. Wij bieden een ruime keuze aan keukenbladen zoals marmer, graniet, hout en nog veel meer materialen.

Waarom zou je een keukenblad vervangen?

Wij krijgen vaak te horen dat klanten hun keukenblad niet meer binnen hun interieur vinden passen. Ze zijn toe aan iets moderners of een aanrechtblad gemaakt van een ander materiaal.

Het voordeel van het laten vervangen van jouw aanrechtblad is dat je keuken er zo goed als nieuw uitziet, zonder dat een complete renovatie nodig is. Ook kunnen wij de grootte van jouw keukenblad aanpassen.

Onze keukenbladen

Wij bieden een divers aanbod aan aanrechtbladen. Zo heb jij een ruime keuze om jouw keuken naar jouw wensen samen te stellen. Wij kunnen jouw huidige keukenblad vervangen door een keukenblad van bijvoorbeeld:

  • Laminaat; verkrijgbaar in alle kleuren en motieven. Deze keukenbladen zijn makkelijk te onderhouden en zijn bestand tegen vlekken.
  • Graniet; is het hardste en sterkste materiaal voor een keukenblad. Dit materiaal is krasbestendig. Je kunt er dus op snijden en je kan er ook hete kookpotten op zetten. Het heeft een elegante uitstraling en is erg duurzaam.
  • Glas; vrijwel alle kleuren zijn bij een keukenblad van glas mogelijk. Dit materiaal is bestendig tegen vet, vocht en zuren. Glas is makkelijk te onderhouden. Met een beetje water en zeep heb je weer een mooi en schoon aanrechtblad.
  • Kunststof; deze keukenbladen bestaan voor 100% uit solide kunststof. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Kunststof keukenbladen zijn erg sterke keukenbladen. Ze zijn bestand tegen krassen, zuren en hitte.
  • Beton; een betonnen aanrechtblad bestaat voornamelijk uit cement. Het heeft een stijlvolle en stoere uitstraling. Daarnaast is beton erg sterk en is het hittebestendig. Een betonnen aanrechtblad kun je allerlei kleuren geven. De meest gebruikte kleuren zijn zwart, robuust hout en wit. De kosten van een betonnen keukenblad kunnen redelijk uiteenlopen.
  • Composiet; deze keukenbladen bestaan uit een mengsel van kunststof en kleine deeltjes natuursteen. Het is kras- en vochtbestendig.

Er is een groot aanbod aan soorten keukenbladen. Keukenfrontjesopmaat helpt jou bij het kiezen van jouw nieuwe keukenblad. Ook kunnen wij jouw nieuwe aanrechtblad korter of zelfs langer of breder maken. Jouw wensen staan bij ons centraal! En dat tegen een lage prijs.

Jouw keukenblad laten vervangen?

Ben je toe aan nieuw keukenblad voor jouw keuken? Neem contact met ons op!

Hulp nodig bij het kopen en plaatsen van een nieuw keukenblad?

Wil je een nieuw keukenblad aanschaffen? Onze verkoopadviseurs komen graag langs voor een geheel gratis en vrijblijvend gesprek. Het is namelijk belangrijk dat tijdens het uitzoeken de juiste hoogte en diepte van het keukenblad vastgesteld wordt. Als er een duidelijk beeld is over welk soort materiaal het nieuwe keukenblad gewenst is, meten wij de keuken en het keukenblad op. Zo is jouw nieuwe keukenblad helemaal op maat voor jou gemaakt.
vervangen keukenblad

“Vandaag een nieuw keukenblad in mijn keuken laten zetten. Super mooi en ook nog eens handig schoon te maken!”

Naast een keukenblad hebben we nog veel meer mogelijkheden met betrekking tot keuken renovatie. Bekijk alle mogelijkheden op via onderstaande foto’s.

Vragen? Neem contact met ons op!