fbpx

Keukenkasten vervangen

KEUKENKASTJES VERVANGEN

Toch niet helemaal tevreden met de indeling van je huidige keuken? Kom je opslagruimte te kort? Geen probleem. Wij maken gewoon de extra maatwerk kasten die jij nodig hebt!

Waarom keukenkastjes vervangen?

Het komt vaak voor dat de keukenkasten scheef beginnen te hangen en uit elkaar vallen, de uitstraling van de keukenkastjes niet meer bij de rest van de keuken past of dat de folie van de keukenkast los laat. Het vervangen van de keukenkastjes kan het aanzicht en uitstraling van de keuken enorm veranderen.

Veel mensen vragen zich af of de complete keukenkastjes vervangen moet worden. In sommige gevallen is het vervangen van de keukendeurtjes namelijk al voldoende. Wanneer een van onze adviseurs bij je langskomt voor een inspectie, zal deze bekijken of de gehele keukenkastjes of alleen de keukendeurtjes vervangen moeten worden. Dit is afhankelijk van de staat van uw huidige keuken.

Hoe gaan we te werk bij het vervangen van de keukenkastjes?

Bij het vernieuwen of vervangen van keukenkastjes gaan we eerst samen met de klant inventariseren wat de wensen zijn. Er zullen vast een aantal vragen zijn waarover we je graag persoonlijk adviseren. Wellicht wil je een nieuwe keukenkast bijvoegen aan de huidige keuken of moeten alle keukenkasten vervangen worden.

Wanneer je contact met ons opneemt plannen wij een geheel gratis en vrijblijvend gesprek met je in. Wij komen langs om te kijken naar de mogelijkheden binnen jouw keuken. Als er een duidelijk beeld is van wat we gaan renoveren of vervangen, meten wij de keuken op.

Jouw keukenkasten laten vervangen?

Ben je toe aan nieuwe keukenkasten voor jouw keuken? Neem contact met ons op!

keukenkastjes vervangen

‘’We wilden onze keuken graag anders indelen zonder dat we de hele keuken moesten renoveren. KFOM had daarbij de perfecte oplossing door nieuwe keukenkastjes te plaatsen op een andere manier.’’

Naast keukenkastjes hebben we nog veel meer mogelijkheden met betrekking tot keuken renovatie. Bekijk alle mogelijkheden op via onderstaande foto’s.

Vragen? Neem contact met ons op!