fbpx

Keukenfrontjes vervangen

KEUKENFRONTJES VERVANGEN

Helemaal uitgekeken op de huidige kleur of het huidige materiaal van je keukenfrontjes? Hangen de keukenfrontjes scheef? Sluit hij niet meer goed? Of laat de folie los? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij renoveren of vervangen jouw keukenfrontjes binnen één dag! Zo heeft je keuken een hele nieuwe uitstraling, zonder een geheel nieuwe keuken te hoeven kopen.

Keukenfronten zijn een belangrijk onderdeel van de keuken. Ze zijn vaak bepalend voor het aanzicht van de keuken. Omdat keukenfrontjes zo bepalend zijn, hebben we bij Keukenfrontjesopmaat een groot aanbod aan fronten in diverse materialen en afwerkingen.

Geef je keuken een facelift met nieuwe keukenfrontjes

Ben je uitgekeken op de huidige kleur of het huidige materiaal van je keukenfrontjes? Of ben je pas verhuisd en past de uitstraling niet helemaal bij jouw smaak? Kies dan voor het vervangen van de keukenfrontjes. 

Dit scheelt je niet alleen veel geld, maar ook heel veel tijd! Door het vervangen van jouw keukenfrontjes geven we jouw keuken een geheel nieuwe uitstraling binnen één dag.

Keukenfrontjes op maat

Wanneer je de kleur, het materiaal en de stijl van je nieuwe keukenfronten hebt gekozen, maken wij jouw nieuwe keukenfronten helemaal op maat. Naast de keuze van het materiaal en de kleur, heb je ook keuze uit het type handgrepen. Of wil je graag een sluiting door middel van de tip-on techniek? Dat kan!

Jouw keukenfrontjes laten vervangen?

Ben je toe aan nieuwe keukenfrontjes voor jouw keuken? Neem contact met ons op!

nieuwe keukenfronten

“Pas geleden een huis gekocht waarin een keuken van meer dan 10 jaar oud stond. Met behulp van Keukenfrontjes op maat hebben we deze keuken een hele nieuwe uitstraling gegeven. Fijne monteurs en een super snelle service!”

Naast keukenfrontjes hebben we nog veel meer mogelijkheden met betrekking tot keuken renovatie. Bekijk alle mogelijkheden op via onderstaande foto’s.

Vragen? Neem contact met ons op!