fbpx

Keukenfrontjes Op Maat

Keu·ken (de; v(m); meervoud: keukens)

Plaats waar het eten bereid wordt

 1. plaats waar het eten bereid wordteen kijkje in de keuken nemen bij iem. achter de schermen, iets zien van de voorbereiding enz.
 2. manier van voedselbereidingde Franse keuken

Van Dale

Nee, een keuken is veel meer dan dat! Een keuken staat voor gezelligheid, een plek waar je graag tijd doorbrengt en waar je met je dierbaren samen de dag laat bezinken. Kortom, een sfeerbepaler in huis. En de uitstraling van jouw keuken? Die bepaal jij!

Wie zijn wij?

Wij van Keukenfrontjesopmaat kunnen jouw droomkeuken verwezenlijken zonder dat jij daarvoor een geheel nieuwe keuken hoeft aan te schaffen. We zijn een jong en enthousiast team dat zich richt op keukenrenovaties binnen één dag! Wij vervangen alleen die elementen die nodig zijn om tot jouw droomkeuken te komen. Op die manier maken wij het voor iedereen en voor ieder budget mogelijk om direct afscheid te nemen van die oude looks. Zo is jouw keuken weer als nieuw.

Waarom zou je voor Keukenfrontjesopmaat kiezen? Wij zetten het hieronder kort en overzichtelijk voor jou op een rijtje:

 • Makkelijk en snel een afspraak inplannen
  Laat je contactgegevens bij ons achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om op korte termijn een afspraak in te plannen.
 • Geheel vrijblijvende afspraak om je wensen door te spreken
  Je zit bij ons nergens aan vast. Wij komen bij jou langs, meten alles voor je op en zoeken de beste oplossing voor jouw wensen.
 • Showroom-ervaring aan huis
  We nemen alle nodige materialen mee naar jouw huis. Zo hoef jij nergens naartoe en betaal je niet voor onnodige showrooms. Daarbij komt dat we de bestaande situatie kunnen bekijken en zo een advies op maat kunnen geven.
 • Uitgebreid assortiment van topkwaliteit
  Door onze jarenlange ervaring in de keukenbranche bestaat ons netwerk uit gerenommeerde producenten. Daardoor hebben wij toegang tot de beste materialen, het meest uitgebreide assortiment en zijn we op de hoogte van de laatste trends.
 • Geen opdringerige verkoperspraktijken
  Bij ons geen opdringerige verkopers en afdingpraktijken, maar een persoonlijke afspraak met advies op maat en transparante en scherpe prijsstellingen.
 • Geen grote verbouwingen: een nieuwe keuken in één dag
  Last but not least, bij ons is er geen sprake van een grote of ingrijpende verbouwen. Wij komen op de afgesproken dag en ronden ons project – behoudens uitzonderingen – diezelfde dag af en ruimen alles netjes op. Zo hoef jij nergens rekening mee te houden.

Benieuwd naar wat we voor anderen al allemaal hebben gerealiseerd? Neem daarvoor een kijkje in onze portfolio.

Kernwaarden

In onze jarenlange ervaring in de keuken(renovatie)branche hebben wij precies gezien wat wel en niet werkt. Wij weten wat jij als klant belangrijk vindt. Daarom hebben wij vijf kernwaarden opgesteld die de basis vormen van ons concept.

Klant op één

Bij ons sta jij als klant altijd op nummer één. Dat zie je terug in onze duidelijke en snelle communicatie, ons ruime programma, eerlijke prijzen en persoonlijke aanpak op maat. Zo hebben wij voor iedereen een passende oplossing.

Geen gedoe

Geen ingewikkelde procedures. Jij plant een afspraak in waarbij we je wensen doornemen en je keuken opmeten. We doen jou een transparant voorstel. Als jij daarmee akkoord gaat, spreken we direct een dag af waarop jouw nieuwe keuken wordt gemonteerd. Super makkelijk en het enige dat jij hoeft te doen is: achterover leunen!

Maatwerk

Net als dat iedere persoon anders is, is ook iedere keuken anders. Wij begrijpen dat. Daarom hebben wij de meest uitgebreide collectie om uit te kiezen en brengen wij deze collectie bij jou aan huis.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste leveranciers, de beste materialen en producten en de beste mensen. Wie de markt kent, weet dat er erg grote verschillen zijn in kwaliteit. Daar hoef jij je als klant geen zorgen om te maken. Onze producten komen rechtstreeks uit de fabriek waardoor wij zonder dure tussenpersonen werken en hierdoor alleen met de producenten werken die staan voor kwaliteit om jou de beste keuken beleving te laten ervaren.

Vakmanschap

Met meer dan 10 jaar aan ervaring in de keuken(renovatie)sector is geen vraagstuk ons vreemd. Wij kennen het vak van binnen en van buiten en dat zie je terug in ons werk. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Past onze visie wel bij jou en ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan (geheel vrijblijvend) contact met ons op of laat je gegevens hier achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.