fbpx

Keukendeurtjes vervangen

KEUKENDEURTJES VERVANGEN

Helemaal uitgekeken op de huidige kleur of het huidige materiaal van je keukendeurtjes? Hangen de keukendeurtjes (of keukenfrontjes) scheef of sluit hij niet meer goed? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij renoveren of vervangen jouw keukendeurtjes binnen één dag! Zo heeft je keuken een hele nieuwe uitstraling, zonder een geheel nieuwe keuken te hoeven kopen.

Waarom keukendeurtjes vervangen?

Wanneer je keuken al iets ouder is gaan er natuurlijk dingen loslaten of slijten. Het kan ook zijn dat jouw keukendeurtjes niet meer binnen het interieur passen.

Wanneer een enkel keukendeurtje beschadigd is kunnen wij een nieuw keukendeurtje plaatsen in exact dezelfde kleur. Ook kun je ervoor kiezen om voor een geheel andere uitstraling te gaan. Dan vervangen wij alle keukendeurtjes naar jouw wensen. Zo krijgt je keuken voordelig een nieuwe look & feel!

Soorten keukendeurtjes

Je kunt bij ons kiezen uit een ruim aanbod van verschillende modellen en soorten keukenfrontjes. Deze keukenfrontjes zetten we graag voor je op een rijtje.

 

Laklaminaatfronten

Laklaminaat is een kunststof van 1 mm dik met een glad uiterlijk. Laklaminaat is een veel gekozen materiaal voor de afwerking van keukenfrontjes. Deze kunststof frontjes zijn onderhoudsvriendelijk, sterk en krasbestendig.

Wij bieden deze laklaminaatfronten in diverse modellen. Denk aan verdiepte kader modellen, greeploze modellen, strak/modern, klassiek, met rillen en andere profileringen/frezingen.

Bij ons is alles maatwerk. Alle maten zijn mogelijk.

Kleuren/structuren en decoren
Deze kunststof keukenfrontjes kunnen in zowel hoogglans, zijdeglans als mat aanzicht worden toegepast. In vele verschillende populaire kleuren, maar ook een houtlook.

Door de brede keuze in kleuren, is het makkelijk te combineren bij de vloer of de rest van het interieur.

Laklaminaat fronten worden van de beste producten en grondstoffen gemaakt en kunnen door de sterke toplaag tegen een stootje. Een zeer geschikt keukenfrontje in een gezin met kinderen en huisdieren!

 

Gelakte fronten (lakwerkfronten)

Gelakte fronten hebben bij veel mensen de voorkeur. De lak wordt in verschillende lagen aangebracht op de keukenfrontjes. Vaak wordt er bij gelakte deuren gekozen voor gelakte fronten.

Kleuren/structuren en decoren
Alle kleuren mogelijk in hoogglans, mat en in zijdeglans. Door de brede keuze aan kleuren, is het makkelijk te combineren met de vloer of de rest van het interieur.

Waarom Lakfronten? Met name de brede kleurkeuze is vaak waarom mensen voor lakfronten kiezen.

 

Fronten met kantafwerking

Deze keukenfrontjes worden vlak afgewerkt. De fronten worden aan beide kanten voorzien van de gekozen kleur of structuur. Dit zorgt voor een luxe uitstraling.

Kleuren/structuren en decoren
Er zijn enorm veel kleuren en structuren mogelijk. Zo kun je kiezen uit een houtlook, een betonlook en een marmerlook.

Door de brede keuze aan kleuren, is het makkelijk te combineren met de vloer of de rest van het interieur.

Jouw keukendeurtjes laten vervangen?

Ben je toe aan nieuwe keukendeurtjes voor jouw keuken? Neem contact met ons op!

Meer weten over keukendeurtjes vervangen?

Wil je meer weten over het vervangen van je keukendeurtjes? Plan een gratis en geheel vrijblijvend gesprek met één van onze verkoopadviseurs is. Wij komen langs om te kijken naar de mogelijkheden binnen jouw keuken. Je kunt bij ons kiezen uit meer dan 500 verschillende soorten decors. Als er een duidelijk beeld is van wat we gaan renoveren of vervangen, meten wij de keuken en de keukenkastjes op. Zo zijn jouw nieuwe keukendeurtjes helemaal op maat voor jou gemaakt! Wij renoveren of vervangen jouw keukendeurtjes binnen één dag.
keukenhandgrepen

“Vanochtend heeft mijn keuken een heel nieuwe uitstraling gekregen. De nieuwe keukendeurtjes zien er fantastisch uit. Met dank aan de snelle service van Keukenfrontjesopmaat ziet mijn keuken eruit alsof het gloednieuw is!”

Naast keukendeurtjes hebben we nog veel meer mogelijkheden met betrekking tot keuken renovatie. Bekijk alle mogelijkheden op onderstaande foto’s.

Vragen? Neem contact met ons op!